Szolgáltatásaink

A FERRO-Acél Kft 2004 óta működő középvállalkozás.Fejlett technológiai háttérrel rendelkezünk, mely lehetővé teszi a megrendelések pontos és rugalmas kiszolgálását.Gépeink az aktuális szabványoknak és szabályozásoknak megfelelnek méretazonosságuk és termelékenységük a betonacél feldolgozásban a korszerű igényeket kielégíti.Tekercsanyagból saját és partnereink számára egyengetünk különböző átmérőjű és hosszúságú betonacél szálakat.Igény szerint a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott betonacél termékeket helyszínre szállítjuk az ország bármely pontjára állandóan bővülő gépjárműparkunkkal. Társaságunk partnerei között megtalálhatóak mind az egyéni építkezők- építtetők valamint kisebb és nagyobb építőipari és szerkezetépítő cégek.

 • Betonacél kereskedelem
 • Betonacél feldolgozás-megmunkálás
  • Vágás
  • Hajlítás
  • Kötegelés
  • Szállítás
 • Bérmegmunkálás
  • Hozott anyagból

 

A betonacél hajlításban is számíthat ránk!

A betonacél hajlításban is számíthat ránk!Napjainkban kedvelt módszer a beton húzószilárdságának növelése érdekében betonvas beépítése. Ahhoz, azonban, hogy a betonszerkezetbe könnyedén behelyezhessük, nem csak a méretre vágásra van szükség, hanem a betonacél hajlítására is.

Cégünk vállalja, hogy a szükséges formára hajlítja a betonacélt, ezzel Ön rengeteg időt és energiát spórol. Nem szükséges ugyanis egy harmadik cégtől kibérelnie az ehhez szükséges gépeket, ezáltal a munka gyorsabban és gördülékenyebben folyhat. Tapasztalt szakembereink nagy gonddal végzik a betonacél hajlítást, ezért Önnek nem kell számolnia sem méretkülönbséggel, sem pedig feleslegesen kifizettetett hulladékkal. A nem hozzáértő munka ugyanis akár 10%-nyi veszteséget is okoz a nyersanyagban.

Válassza Ön is a professzionális betonacél hajlítást, spóroljon sok pénzt és időt velünk! A ránk bízott munkát rövid határidővel, maximális pontossággal és korrekt áron végezzük! Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Betonacél vágása méretre: pontos, precíz és megbízható alapok

Betonacél vágása méretre: pontos, precíz és megbízható alapokAz építkezéseken nem kezdődhet el a munka addig, amíg az alapok nem állnak készen. Az épület csak akkor lesz az elvárásoknak megfelelő, ha kiváló alapanyagok, pontosan a tervezett méretű épületelemek kerülnek felhasználásra. Vállalkozásunk olyan szolgáltatásokat kínál megrendelőinek, amik a kész építmény terveinek minél precízebb, lehető legjobb megvalósítását szolgálják.

Betonacél vágást is vállalunk, méghozzá a legmagasabb színvonalon. A betonacél egy különösen kemény és ellenálló anyag, aminek a méretre vágását nem könnyű elvégezni, ha nem a megfelelő eszközökkel fog hozzá valaki. Természetesen ez velünk nem fordulhat elő, hiszen a legkorszerűbb gépparkkal rendelkezünk és a célnak megfelelő eszközökkel végezzük a ránk bízott feladatot, az elemek és oszlopok méretezését.

Bízza ránk a betonacél vágást, hogy már az alapoknál se kelljen kompromisszumokat kötnie! A részletes tájékoztatásért keressen fel minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot betonacél vágásra!