Szolgáltatásaink

A FERRO-Acél Kft 2004 óta működő középvállalkozás.Fejlett technológiai háttérrel rendelkezünk, mely lehetővé teszi a megrendelések pontos és rugalmas kiszolgálását.Gépeink az aktuális szabványoknak és szabályozásoknak megfelelnek méretazonosságuk és termelékenységük a betonacél feldolgozásban a korszerű igényeket kielégíti.Tekercsanyagból saját és partnereink számára egyengetünk különböző átmérőjű és hosszúságú betonacél szálakat.Igény szerint a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott betonacél termékeket helyszínre szállítjuk az ország bármely pontjára állandóan bővülő gépjárműparkunkkal. Társaságunk partnerei között megtalálhatóak mind az egyéni építkezők- építtetők valamint kisebb és nagyobb építőipari és szerkezetépítő cégek.

 • Betonacél kereskedelem
 • Betonacél feldolgozás-megmunkálás
  • Vágás
  • Hajlítás
  • Kötegelés
  • Szállítás
 • Bérmegmunkálás
  • Hozott anyagból

 

Betonacél szerelés profi szakemberekkel, modern eszközökkel? Velünk lehetséges!

Betonacél szerelés profi szakemberekkel, modern eszközökkel? Velünk lehetséges!Szinte nincs olyan építkezés, ahol ne lenne szükség betonacél elemekre, ugyanis a masszív és ellenálló alapot biztosítanak az épületek számára. Mivel ennyire fontos szerepet töltenek be, fontos, hogy a betonacél szerelését profi szakemberek végezzék, így később semmilyen szerkezeti hiba nem állhat fenn. Ha ehhez a feladathoz még nem találta meg az ideális csapatot, nem kell tovább kutatnia, ugyanis jó helyen jár!

A betonacél szerelés terén munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így rutinosan végzik feladataikat, ráadásul olyan korszerű eszközök alkalmazásával szerelik az elemeket, amelyek még nagyobb tartósságot garantálnak. Ha minket választ, magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe. Szakembereink nem csak a minőségi munkavégzésre, hanem a rövid határidőre is kiemelt figyelmet fordítanak, így pár nap alatt átadhatják a terepet a további munkafolyamatokhoz.

A betonacél szerelés igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken