Szolgáltatásaink

A FERRO-Acél Kft 2004 óta működő középvállalkozás.Fejlett technológiai háttérrel rendelkezünk, mely lehetővé teszi a megrendelések pontos és rugalmas kiszolgálását.Gépeink az aktuális szabványoknak és szabályozásoknak megfelelnek méretazonosságuk és termelékenységük a betonacél feldolgozásban a korszerű igényeket kielégíti.Tekercsanyagból saját és partnereink számára egyengetünk különböző átmérőjű és hosszúságú betonacél szálakat.Igény szerint a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott betonacél termékeket helyszínre szállítjuk az ország bármely pontjára állandóan bővülő gépjárműparkunkkal. Társaságunk partnerei között megtalálhatóak mind az egyéni építkezők- építtetők valamint kisebb és nagyobb építőipari és szerkezetépítő cégek.

 • Betonacél kereskedelem
 • Betonacél feldolgozás-megmunkálás
  • Vágás
  • Hajlítás
  • Kötegelés
  • Szállítás
 • Bérmegmunkálás
  • Hozott anyagból

 

Profi bérmegmunkálás betonacélra!

A bérmegmunkálás lényege, hogy a kiválasztott cég az ügyfél által hozott anyagot a kérésnek megfelelően alakítja, munkálja meg. A betonacél megmunkálását bízza ránk! A bérmegmunkáláshoz a legmodernebb technológiai háttérrel rendelkezünk, amit magas szakmai tudással és releváns, sok éves tapasztalattal egészítünk ki.

A bérmegmunkálás során a hozott betonacél anyagot a konkrét célokat szem előtt tartva alakítjuk. Ez a megoldás az ügyfelek számára költség-és időhatékony, hiszen a megrendelt betonacél rövid idő alatt elkészül és felhasználható lesz.

Mi történik egy bérmegmunkálás során? Attól függően, hogy mi az ügyfél kívánsága, a betonacélt lehet vágni, illetve hajlítani a megadott méretre és meghatározott átmérőre. A kész betonacélt csomagoljuk és elszállítjuk a megadott címre. Önnek nincs más dolga, mint pontosan kifejteni, mit vár tőlünk, a többi pedig már a mi dolgunk!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot bérmegmunkálásra!

 

Betonacél szállítás rugalmas feltételekkel, korszerű szolgáltatás keretein belül!

Manapság számtalan irodaház, nagyobb létesítmény kerül kivitelezésre a fővárosban és szerte az országban, amelyek esetében nem hiányozhat a betonacél, ami a robosztus épületek strapabíróságát és időtállóságát adja meg. Cégünktől nemcsak magát az alapanyagot rendelheti meg, hanem betonacél szállítást is ránk bízhatja!

A munkavégzés és a határidők betartásának szempontjából Ön csakis előnyökre tehet szert a betonacél szállítással. A megrendelés leadása után nem kell más céghez fordulnia azért, hogy az alapanyag kiszállításra kerüljön a munkaterületre, ráadásul ezzel rengeteg energiát is megspórolhat. Sok esetben előfordul, hogy a munkálatokkal azért csúsznak meg a szakemberek, mert az alapanyag nem kerül ki időben a területre, várni kell a szállításra. Ha bennünket választ, ez nem fordulhat elő!

A betonacél szállítást rugalmas feltételekkel, rövid határidővel biztosítjuk. Vegye igénybe korszerű, megbízható szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

A betonacél hajlításban is számíthat ránk!

A betonacél hajlításban is számíthat ránk!Napjainkban kedvelt módszer a beton húzószilárdságának növelése érdekében betonvas beépítése. Ahhoz, azonban, hogy a betonszerkezetbe könnyedén behelyezhessük, nem csak a méretre vágásra van szükség, hanem a betonacél hajlítására is.

Cégünk vállalja, hogy a szükséges formára hajlítja a betonacélt, ezzel Ön rengeteg időt és energiát spórol. Nem szükséges ugyanis egy harmadik cégtől kibérelnie az ehhez szükséges gépeket, ezáltal a munka gyorsabban és gördülékenyebben folyhat. Tapasztalt szakembereink nagy gonddal végzik a betonacél hajlítást, ezért Önnek nem kell számolnia sem méretkülönbséggel, sem pedig feleslegesen kifizettetett hulladékkal. A nem hozzáértő munka ugyanis akár 10%-nyi veszteséget is okoz a nyersanyagban.

Válassza Ön is a professzionális betonacél hajlítást, spóroljon sok pénzt és időt velünk! A ránk bízott munkát rövid határidővel, maximális pontossággal és korrekt áron végezzük! Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Betonacél vágása méretre: pontos, precíz és megbízható alapok

Betonacél vágása méretre: pontos, precíz és megbízható alapokAz építkezéseken nem kezdődhet el a munka addig, amíg az alapok nem állnak készen. Az épület csak akkor lesz az elvárásoknak megfelelő, ha kiváló alapanyagok, pontosan a tervezett méretű épületelemek kerülnek felhasználásra. Vállalkozásunk olyan szolgáltatásokat kínál megrendelőinek, amik a kész építmény terveinek minél precízebb, lehető legjobb megvalósítását szolgálják.

Betonacél vágást is vállalunk, méghozzá a legmagasabb színvonalon. A betonacél egy különösen kemény és ellenálló anyag, aminek a méretre vágását nem könnyű elvégezni, ha nem a megfelelő eszközökkel fog hozzá valaki. Természetesen ez velünk nem fordulhat elő, hiszen a legkorszerűbb gépparkkal rendelkezünk és a célnak megfelelő eszközökkel végezzük a ránk bízott feladatot, az elemek és oszlopok méretezését.

Bízza ránk a betonacél vágást, hogy már az alapoknál se kelljen kompromisszumokat kötnie! A részletes tájékoztatásért keressen fel minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot betonacél vágásra!  

 

Milyen előnnyel jár a betonacél kötegelése?

Milyen előnnyel jár a betonacél kötegelése?Amikor ügyfeleink jelentős mennyiségű betonacélt rendelnek vállalkozásunktól, fontosnak tartjuk, hogy a rendelés megfelelően elő legyen készítve a vásárló számára, azaz megtörténjen a betonacél kötegelése. Ezzel a lépéssel minden szempontból megkönnyítjük az ügyfelek helyzetét.

A betonacél kötegelésnek köszönhetően sokkal könnyebben, mindennemű felfordulás nélkül oldható meg a szállítás, de nem csak ez, hanem a tárolás, sőt, az alkalmazás is egyszerűbb. A kötegelés során olyan címkéket kap a megrendelt mennyiség, amiken a legfontosabb információk találhatóak a termékről, illetve a rendelésről. A köteg szorosan tart, ám könnyen megbontható, így a lerakodás után gyorsan el lehet kezdeni a hegesztését és beépítését.

Tapasztalja meg Ön is a betonacél kötegelés előnyeit! Ha szeretne megfelelően előkészített alapanyagot alkalmazni, vagy kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg a szükséges mennyiséget!