Betonacél

Anyagvastagság:

Φ6 mm – Φ32 mm -ig

A lágyhuzalok és a betonacél jelentőségéről bővebben

Napjainkban a vasbeton az egyik leggyakrabban használt építőanyag. Ahogyan a nevében is benne van, az alapja beton, amibe erősítésként betonacél rudakat ágyaztak. Ezeket az acélrudakat rögzítik a helyükön az úgynevezett lágyhuzalokkal.

A lágyhuzaloknak fontos szerepe van, hiszen a betonacélt kifejezetten olyan helyeken használják, ahol nagy terhelésnek lesz kitéve. Sokkal erősebb és masszívabb lesz az építmény, mint a sima beton, ráadásul alacsony áron elérhető, könnyen szállítható, nem tűzveszélyes anyag. A lágyhuzalok által rögzített acélbetétek ellenállóbbá teszik az egész szerkezetet. A betonacélt a sóval szemben védeni kell, de ezen kívül nem igényel ápolást, kis költségből karbantartható.

Amennyiben építőipari cége van, és szeretné ezt a modern, nagyszerű anyagot használni, forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be tőlünk kedvező áron a betonacélt! Ha további információra van szüksége, vagy kérdezni szeretne, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére megadott elérhetőségeink bármelyikén.

A lágyhuzalok és a betonacél jelentőségéről bővebben

A betonacél tulajdonságairól bővebben

A modern építészetben elengedhetetlen a biztonság és a stabilitás. A fejlődő technikáknak köszönhetően előállíthatóak ma már olyan szerkezetek, melyek ellenállóbban reagálnak a különböző természeti katasztrófákra, mint a földrengés, az árvíz és a tornádó. Köztudott, hogy a földlemezek mozgásban vannak, és amit az ember nem képes érzékelni, az épületek szerkezetén még azok a rezgések is érzékelhetővé válnak.

A betonacél egy speciális ötvözet, mely segítségével megerősíthető az épületek szerkezeti felépítése. Az acél szakítószilárdsága igen magas, így ellenállóbban reagál a földmozgásra, és segítségével elkerülhetőek a statikai hibák. A betonacél tökéletes választás lehet ipari padlók, épületszerkezetek, előre gyártott elemek és különböző falazatok, illetve padlózatok esetén.

További előnye a betonacélnak, hogy esetleges meghibásodás esetén is viszonylag könnyen javítható: nem igényel teljes bontást, csupán az érintett terület feltárására van szükség.

A betonacél használatával Ön is erősebb és időállóbb kialakításokat hozhat létre! Keressen minket bizalommal!

A betonacél tulajdonságairól bővebben

Milyen területeken alkalmazható a betonacél?

Az új év nem csak a múlt lezárására és értékelésére nyújt lehetőséget, hanem az új projektek megpályázására is, főként, ha egy építkezési vállalatról van szó. Ahhoz azonban, hogy egy nagyobb prioritású pályázatot sikeresen megnyerhessünk, nem elegendő a referenciák felmutatása, hanem sokkal fontosabb a biztosított szolgáltatások színvonala! Ehhez pedig elengedhetetlen a minőségi alapanyagok alkalmazása is.

A betonacél közkedvelt építőanyagnak számít, azonban nem minden esetben célszerű alkalmazni. Felhasználásához érdemes tisztában lenni azzal, hogy mely területeken bizonyul a legalkalmasabb alapanyagnak. A modern építkezési stílust követő projektek megkövetelik a könnyűszerkezetes, gyorsan kivitelezhető formákat, tehát a betonacélt érdemes azoknál az építkezéseknél alkalmazni, ahol a biztos alap, a strapabíróság és az időtállóság a fontos, mint például egy parkolóház, vagy egy irodaház esetében.

Ha Önnek is minőségi betonacélra lenne szüksége, mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk színvonalas termékek és kedvező betonacél árak várják!

Milyen területeken alkalmazható a betonacél?
szechenyi tamogatas