Hegesztett síkháló

Anyagvastagság:

  • Φ4 mm – Φ10 mm-ig

Méretek:

  • 5000x2150x150x150
  • 5000x2150x200x200
  • 6000x2400x150x150
  • 6000x2400x100x100

Hegesztett síkháló a stabilitás érdekében

A hegesztett síkháló többféle elnevezéssel ismert az építőiparban. Találkozhatunk vele betonháló, betonvas háló, síkháló vagy akár a betonvas síkháló néven is.

A betonacél háló adott osztásközzel elhelyezett betonacél szálakat takar, két irányba futtatva, a rácspontoknál összehegesztve.

A betonacél háló első sorban a betonszerkezetek megerősítésére szolgáló vasanyag, amely beépítve jelentősen javítja annak szerkezeti stabilitását. Egy-egy háló a céltól függően készülhet kör keresztmetszetű és bordázott felületű betonacél szálakból is.

A hegesztett háló egyszerűen megmunkálható és mivel más anyagokkal is jól kombinálható rendkívül széleskörűen alkalmazzák az építőiparban. Bár drágább, mint néhány hasonló célra használt technológia, de időtálló minőséget képvisel, így népszerűsége évtizedek óta töretlen. Ma már szinte csak a képzelet szab határt egy újabb felhasználási lehetőségnek.

Válasszon igényeinek megfelelően különböző anyagvastagságú és méretű hegesztett síkhálóinkból!

Hegesztett síkháló a stabilitás érdekében

A hegesztett síkháló sokszínű alkalmazása

Síkháló, hegesztett háló, betonacél háló, betonháló, vasbeton háló – több elnevezés, egyetlen termék. Mind ugyanazt a produktumot jelenti vagyis összehegesztett betonacél szálakat. Mire lehet használni a hálós kivitelezésű betonacélt?

Elsősorban az építőiparban bukkan fel rendszeresen ez a méretre vágható, hajlítható hálós szerkezetű termék, ahol betonszerkezetekbe, tehát elsősorban falakba, alapzatokba építik be. Miért van erre szükség? Az acél gondoskodik arról, hogy a beton statikailag biztonságos legyen, elbírja a ránehezedő súlyt.

A hegesztett síkháló kihagyhatatlan eleme a betonalapozásnak is, így például erkélyek, teraszok, épület alapok megerősítéséhez használatos, de födém betonozáshoz is elengedhetetlen. Ugyanígy alkalmazható a hegesztett síkháló az útépítéseknél is, például a lejtők megerősítéséhez. Mindegyik esetben fő feladata a szerkezet húzószilárdságának biztosítása.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen minőségi hegesztett síkhálót!

A hegesztett síkháló sokszínű alkalmazása

A hegesztett síkhálók előnyei

A beton szerkezetek sajátossága, hogy szükségük van egy olyan belső vázra, ami megerősíti őket. Egy ilyen váz általában acél huzalokból készül, amit a beton elemek, alapok belsejébe helyeznek el, ezzel biztosítva, hogy stabilabbak, erősebbek, ellenállóbbak legyenek.

A hegesztett síkhálók is ilyen vázszerkezetek kivitelezésére alkalmasak. Ezek a hálók hidegen alakított acélból készülnek, ami lehet sima vagy pedig bordázott felületű. Megvan az az előnyük, hogy mivel a szerkezetükben keresztvasakat illesztenek, így a toldási hosszúságuk feleződik. Ezeknek a hegesztett síkhálóknak a segítségével fel lehet gyorsítani az építkezések sebességét, illetve lerövidíteni egy épület kivitelezésének idejét. A hegesztett síkhálók használatával jelentősen le lehet rövidíteni a vasbeton elemek összeszerelését és stabil alapot lehet biztosítani a felhúzandó épületnek.

A hegesztett síkhálónak egyéb pozitív tulajdonságai is vannak, így például a hegesztéses vasszerelési technológiának köszönhetően nem csupán kellően merev, de nagyon pontos vázat ad, ráadásul sok más anyaggal, elemmel is jól kombinálható. Ha hegesztett síkhálókra van szüksége, keressen fel minket!

A hegesztett síkhálók előnyei
szechenyi tamogatas