Szolgáltatásaink

A FERRO-Acél Kft 2004 óta működő középvállalkozás.Fejlett technológiai háttérrel rendelkezünk, mely lehetővé teszi a megrendelések pontos és rugalmas kiszolgálását.Gépeink az aktuális szabványoknak és szabályozásoknak megfelelnek méretazonosságuk és termelékenységük a betonacél feldolgozásban a korszerű igényeket kielégíti.Tekercsanyagból saját és partnereink számára egyengetünk különböző átmérőjű és hosszúságú betonacél szálakat.Igény szerint a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott betonacél termékeket helyszínre szállítjuk az ország bármely pontjára állandóan bővülő gépjárműparkunkkal. Társaságunk partnerei között megtalálhatóak mind az egyéni építkezők- építtetők valamint kisebb és nagyobb építőipari és szerkezetépítő cégek.

 • Betonacél kereskedelem
 • Betonacél feldolgozás-megmunkálás
  • Vágás
  • Hajlítás
  • Kötegelés
  • Szállítás
 • Bérmegmunkálás
  • Hozott anyagból

 

Hívás Ajánlatkérés

 

A betonacél áráról bővebben

Egy építőipari cégnél jelentős szerepe van annak, hogy honnan szerzik be az alapanyagokat. Mivel egy ingatlan építése során igen nagy számokról beszélünk, ezért egy jól megválasztott alapanyagforrással sokat lehet spórolni. A betonacél árak között is nagy különbségeket lehet találni, ezért érdemes jól megfontolt döntést hozni.

Ahogyan sok terméknél és szolgáltatásnál, úgy ebben az esetben is fontos, hogy ne csak a betonacél árát, hanem inkább az ár-érték arányt vegyük figyelembe, nem mindegy ugyanis, hogy ugyanazért az összegért jobb, vagy silányabb alapanyagot kapunk-e. Ez összességében nem csak a projekt költségét befolyásolja, hanem annak sikerét is!

Megbízható forrásból szeretné beszerezni a betonacélt? Keressen fel minket bizalommal, nálunk kiváló a betonacél ára! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb elkezdődhessen az építkezés! Ha termékeinkkel kapcsolatban bővebb tájékoztatást szeretne kérni, kollégáink abban az esetben is készséggel állnak a rendelkezésére.

 

A betonacél megmunkálásáról

betonacélBetonacél nélkül nincs építkezés, szükség van rá a szerkezetek kivitelezéséhez, azok megerősítéséhez. A betonacél ereje és tartása gondoskodik arról, hogy a szerkezet kiállja a mechanikai hatásokat és az idő próbáját is.

A betonacélnak azonban szüksége van megmunkálásra, mielőtt beépítésre kerül. A betonacélt be kell dolgozni a betonba, így lehet a húzó- és nyomóerők felvételét megalapozni. Nem mindegy azonban, hogy milyen maga a beépítésre kerülő betonacél, ugyanis több fajtája is van. Az egyszerű betonacélt kampózni kell, a csavarható bordázott, nyílbordázott, csavarbordázott betonacélok nem igényelnek kampózást, viszont a legtöbb esetben szükség van a betonacélok vágására, hajlítására is, hiszen méretre és formára kell őket alakítani, hogy a terveknek megfelelő szerkezetet lehessen velük felépíteni.

Amennyiben szüksége van profikra a betonacél vágás és hajlítás kivitelezéséhez, keressen fel minket bizalommal! A kötegelésről és a szállításról is gondoskodunk, ráadásul mindezt kedvező áron! Informálódjon a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Profi bérmegmunkálás betonacélra!

bérmegmunkálás lényege, hogy a kiválasztott cég az ügyfél által hozott anyagot a kérésnek megfelelően alakítja, munkálja meg. A betonacél megmunkálását bízza ránk! A bérmegmunkáláshoz a legmodernebb technológiai háttérrel rendelkezünk, amit magas szakmai tudással és releváns, sok éves tapasztalattal egészítünk ki.

A bérmegmunkálás során a hozott betonacél anyagot a konkrét célokat szem előtt tartva alakítjuk. Ez a megoldás az ügyfelek számára költség-és időhatékony, hiszen a megrendelt betonacél rövid idő alatt elkészül és felhasználható lesz.

Mi történik egy bérmegmunkálás során? Attól függően, hogy mi az ügyfél kívánsága, a betonacélt lehet vágni, illetve hajlítani a megadott méretre és meghatározott átmérőre. A kész betonacélt csomagoljuk és elszállítjuk a megadott címre. Önnek nincs más dolga, mint pontosan kifejteni, mit vár tőlünk, a többi pedig már a mi dolgunk!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot bérmegmunkálásra!

Hívás Ajánlatkérés

 

Betonacél szállítás rugalmas feltételekkel, korszerű szolgáltatás keretein belül!

Manapság számtalan irodaház, nagyobb létesítmény kerül kivitelezésre a fővárosban és szerte az országban, amelyek esetében nem hiányozhat a betonacél, ami a robosztus épületek strapabíróságát és időtállóságát adja meg. Cégünktől nemcsak magát az alapanyagot rendelheti meg, hanem betonacél szállítást is ránk bízhatja!

A munkavégzés és a határidők betartásának szempontjából Ön csakis előnyökre tehet szert a betonacél szállítással. A megrendelés leadása után nem kell más céghez fordulnia azért, hogy az alapanyag kiszállításra kerüljön a munkaterületre, ráadásul ezzel rengeteg energiát is megspórolhat. Sok esetben előfordul, hogy a munkálatokkal azért csúsznak meg a szakemberek, mert az alapanyag nem kerül ki időben a területre, várni kell a szállításra. Ha bennünket választ, ez nem fordulhat elő!

betonacél szállítást rugalmas feltételekkel, rövid határidővel biztosítjuk. Vegye igénybe korszerű, megbízható szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A betonacél hajlításban is számíthat ránk!

A betonacél hajlításban is számíthat ránk!Napjainkban kedvelt módszer a beton húzószilárdságának növelése érdekében betonvas beépítése. Ahhoz, azonban, hogy a betonszerkezetbe könnyedén behelyezhessük, nem csak a méretre vágásra van szükség, hanem a betonacél hajlítására is.

Cégünk vállalja, hogy a szükséges formára hajlítja a betonacélt, ezzel Ön rengeteg időt és energiát spórol. Nem szükséges ugyanis egy harmadik cégtől kibérelnie az ehhez szükséges gépeket, ezáltal a munka gyorsabban és gördülékenyebben folyhat. Tapasztalt szakembereink nagy gonddal végzik a betonacél hajlítást, ezért Önnek nem kell számolnia sem méretkülönbséggel, sem pedig feleslegesen kifizettetett hulladékkal. A nem hozzáértő munka ugyanis akár 10%-nyi veszteséget is okoz a nyersanyagban.

Válassza Ön is a professzionális betonacél hajlítást, spóroljon sok pénzt és időt velünk! A ránk bízott munkát rövid határidővel, maximális pontossággal és korrekt áron végezzük! Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Betonacél vágása méretre: pontos, precíz és megbízható alapok

Betonacél vágása méretre: pontos, precíz és megbízható alapokAz építkezéseken nem kezdődhet el a munka addig, amíg az alapok nem állnak készen. Az épület csak akkor lesz az elvárásoknak megfelelő, ha kiváló alapanyagok, pontosan a tervezett méretű épületelemek kerülnek felhasználásra. Vállalkozásunk olyan szolgáltatásokat kínál megrendelőinek, amik a kész építmény terveinek minél precízebb, lehető legjobb megvalósítását szolgálják.

Betonacél vágást is vállalunk, méghozzá a legmagasabb színvonalon. A betonacél egy különösen kemény és ellenálló anyag, aminek a méretre vágását nem könnyű elvégezni, ha nem a megfelelő eszközökkel fog hozzá valaki. Természetesen ez velünk nem fordulhat elő, hiszen a legkorszerűbb gépparkkal rendelkezünk és a célnak megfelelő eszközökkel végezzük a ránk bízott feladatot, az elemek és oszlopok méretezését.

Bízza ránk a betonacél vágást, hogy már az alapoknál se kelljen kompromisszumokat kötnie! A részletes tájékoztatásért keressen fel minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot betonacél vágásra!  

Milyen előnnyel jár a betonacél kötegelése?

Milyen előnnyel jár a betonacél kötegelése?Amikor ügyfeleink jelentős mennyiségű betonacélt rendelnek vállalkozásunktól, fontosnak tartjuk, hogy a rendelés megfelelően elő legyen készítve a vásárló számára, azaz megtörténjen a betonacél kötegelése. Ezzel a lépéssel minden szempontból megkönnyítjük az ügyfelek helyzetét.

betonacél kötegelésnek köszönhetően sokkal könnyebben, mindennemű felfordulás nélkül oldható meg a szállítás, de nem csak ez, hanem a tárolás, sőt, az alkalmazás is egyszerűbb. A kötegelés során olyan címkéket kap a megrendelt mennyiség, amiken a legfontosabb információk találhatóak a termékről, illetve a rendelésről. A köteg szorosan tart, ám könnyen megbontható, így a lerakodás után gyorsan el lehet kezdeni a hegesztését és beépítését.

Tapasztalja meg Ön is a betonacél kötegelés előnyeit! Ha szeretne megfelelően előkészített alapanyagot alkalmazni, vagy kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg a szükséges mennyiséget!


Elérhetõségek
20/945-06-90
22/200-685
info@ferroacel.com