Lágyhuzal

Anyagvastagság :

  • 1,2 mm , 1,4 mm , 3,1 mm

Minden, amit a lágyhuzalról tudni érdemes

lágyhuzal

Arról már sokszor ejtettünk szót, hogy miért fontos a beton acéllal való erősítése. Azzal azonban már kevesebben vannak tisztában, hogy ezt pontosan, hogy is viszik véghez. Betont raknak az acélba, de hogyan? Persze, hogy nem szilárd állapotában, ezért szükség van hozzá lágyhuzalra is.

A lágyhuzal azt a fontos szerepet tölti be, hogy a megfelelő helyen rögzíti a betonban a vasrudakat. Ha nem rögzítenék őket lágyhuzallal, akkor amíg meg nem köt a beton, elmozdulnának, ezzel meggyengítve az egész szerkezetet. Természetesen egy minimális megszilárdulás után már maguktól is a helyükön maradnának, azonban, amíg ez nem követezik be, a lágyhuzal meghatározó szerepet tölt be. Ezért fontos, hogy megbízható, tapasztalt cégtől szerezzük be, és a szükséges erősség szerint válasszuk ki a megfelelő anyagvastagságot.

Szeretne többet tudni a lágyhuzalról? Forduljon bizalommal munkatársainkhoz megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen válaszolnak minden kérdésére!


Amit a lágyhuzalról tudni érdemes

Hegesztett síkháló a stabilitás érdekében

A huzal kör keresztmetszetű acélipari termék, amit gyakran drótnak is neveznek. A huzal előállítása többféle módon is történhet, így például hengereléssel, kisajtolással vagy húzással.

Az acél lágyításának több módja létezik, így természetes és mesterséges öregbítés, szferodizálás, újrakristályosító lágyítás és feszültségtelenítés. Általában feltekercselve hozzák forgalomba. A huzal lehet kemény és lágyhuzal is.

A lágyhuzalok előnye, hogy anyaguk jellegéből adódóan könnyen alakíthatóak. Előnyük egyben hátrányuk is lehet, ha nem megfelelő területen alkalmazzuk, hiszen könnyen eldeformálódhatnak. Ugyanakkor a lágyhuzal kezelése egyszerűbb, amikor felhasználására kerül a sor, már nem kell külön hajlítgatni, vágni vagy ezekhez a tevékenységekhez külön eszközöket alkalmazni. Egész egyszerűen azonnal fel lehet használni.

Ugye Ön sem elégszik meg a silány minőségű termékekkel? Amennyiben kiemelkedő minőségben keres lágyhuzalt, akkor jó helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk!.


Lágyhuzalok terén válasszon minket

Lágyhuzalok terén válasszon minket Ha azt mondjuk lágyhuzal, akkor általánosságban nem mindenki tudja, miről beszélünk, pedig nagyon sok területen felhasználjuk. A lágyhuzalokat hétköznapibb nevén drótként emlegetjük. Leginkább kötözésre használjuk, de emellett sok egyéb felhasználhatósága is van a huzal minőségétől és anyagától függően. A lágyhuzal könnyen formálható ezért felhasználása is könnyű, de ez akár hátránya is lehet a deformálódás miatt.

Cégünk főként betonacél megmunkálással foglalkozik, de lágyhuzalaink is minden elvárásnak tökéletesen megfelelnek, ezért ilyen téren is bátran fordulhat hozzánk! A lágyhuzalok felhasználása akár háztartásban is történhet kötöző anyag gyanánt, de ipari felhasználásra is tökéletes. Az iparban használt sziták is fekete lágyhuzal felhasználásával készülnek! Nálunk minőségi termékekre lelhet, így ha Önnek is számít, mivel dolgozik, akkor válasszon minket!

Honlapunkon további termékeink és szolgáltatásaink felől is érdeklődhet!


A lágyhuzalok nem hiányozhatnak egyetlen építkezésről sem!

lágyhuzal

Vannak olyan alapanyagok, kiegészítő elemek, amik egyetlen építkezésről sem hiányozhatnak. Ilyenek például a lágyhuzalok, amik egyrészt hozzájárulnak a sikeres kivitelezés megvalósításához, másrészt a szakemberek munkáját könnyítik meg.

A lágyhuzalok megfelelő helyen rögzítik a betonban a vas elemeket, ezen kívül pedig más rögzítési munkához is kiváló megoldást nyújtanak. A megfelelő rögzítés roppant fontos egy épület stabilitása szempontjából, éppen ezért elengedhetetlenek a lágyhuzalok a különböző építkezésekről. A lágyhuzalokkal ráadásul időt nyerhetnek a területen dolgozó szakemberek, hiszen ameddig a huzalok a rögzítésről gondoskodnak például a beton száradásáig, addig ők foglalkozhatnak más munkafázisokkal.

Ahhoz, hogy a lágyhuzalok betölthessék fontos szerepüket, kiváló minőséget kell képviselniük. Ha Ön is színvonalas huzalt szeretne alkalmazni az építkezésen, szerezze be kínálatunkból az elemeket, ugyanis tőlünk megbízható lágyhuzalokat vásárolhat. Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és adja le rendelését!


Elérhetõségek
20/945-06-90
22/200-685
info@ferroacel.com