Egy épület létrehozása során többféle elem kerülhet a betonszerkezetbe, amik a tartást és a teherbírást biztosítják. Ezek nélkül hiába a jó minőségű beton, az épület falai rövid időn belül megsérülhetnek, a folyamatos terhelés miatt összeomolhatnak. Az egyik ilyen alapvető elem a betonacél.

A felhasznált acél eltérhet az egyes betonacéloknál, például lehet folyt acél, csavaracél, ötvözött acél és még egyéb más fajta acél. Felületük leginkább sima, de léteznek bordázott, csavart, csavarbordázott és periodikus típusok is. A betonacél megmunkálását speciális gépekkel végzik, amíg kialakítják a kívánt formát. A beszerelés előtt egy előkészítési folyamaton esik át, aminek során méretre vágják, kívánt alakúra hajlítják, majd azonosító címkével látják el. .

Forduljon Ön is cégünkhöz, ha szeretné tökéletesen biztosítani az épületeket! Tőlünk igény szerint megmunkált betonacélt is rendelhet, hogy Önnek már csak a beépítéssel kelljen foglalkoznia! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk speciális igényeit!

szechenyi tamogatas